Hrvatski kapetan je miran

Kakva vijest iz Španjolske! Luka Modrić uoči božićnih blagdana dobio najljepši mogući poklon kakav je mogao samo sanjati

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (36) ostat će u redovima španjolskog nogometnog velikana Real Madrida do ljeta 2023. godine, objavila je Marca

Ugledni španjolski sportski list navodi kako su Modrić i 'Kraljevski klub' dogovorili sve detalje novog ugovora koji će trajati do ljeta 2023. godine.

>> Napokon je otkriveno koliko stvarno Luka Modrić zarađuje u Real Madridu; cifra će vas ostaviti bez daha...

Osim Modrića ugovore bi trebali produžiti i Brazilac Casemiro do 2025. godine, te Nijemac Toni Kroos do 2024., otkriva Marca dodavši kako će Real uskoro i službeno objaviti potpise ugovora s trojicom veznjaka.

Modrićev važeći ugovor s Realom traje do kraja sezone, no kapetan 'Vatrenih' je svojim sjajnim igrama natjerao jedan od najuspješnijih svjetskih klubova da mu ponudi nastavak suradnje.

Podsjetimo, Marca je nedavno objavila kako je Modrić morao pristati, kao i svi igrači Reala, na smanjenje plaće od 10 posto, pa mu nakon oporezivanja od navedena 23 milijuna eura godišnje plaće ostane oko 11 milijuna eura po čemu je najplaćeniji hrvatski sportaš. Obzirom da će 2023. kada mu istekne ugovor imati 38 godina jasno je da je ovakvu plaću i status u tim godinama mogao samo - sanjati. A mnogi će reći kako je sve zaslužio predanim radom i neviđenom upornošću.

Ovo je dobra vijest i za hrvatsku reprezentaciju koju koncem iduće godine očekuje nastup na svjetskom prvenstvu u Kataru.

  • +15
Real Madrid - Atletico Madrid (17. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

Bivši najbolji nogometaš svijeta je na Santiago Bernabeu stigao 2102. godine iz Tottenhama za 30 milijuna eura.

Modrić je u dresu 'Los Blancosa' upisao 409 nastupa i postigao 28 golova. S Realom je osvojio čak 16 trofeja pri čemu i četiri Lige prvaka (2014, 2016, 2017, 2018).