nije ga bilo na proslavi

Kakva drskost Realove zvijezde čiji je transfer drugi u povijesti kluba; vjeruje li netko u ovakvo opravdanje?

01.05.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Madridski Real pobjedom 4:0 protiv Espanyola potvrdio je primat u španjolskoj LaLigi ove sezone te osvojio 35. naslov prvaka i na ulice Madrida izmamio tisuće i tisuće svojih navijača

Veselo je u subotu bilo na madridskim ulicama. Naravno, onima koji navijaju za Real, a ne za Atletico.

Tijekom večernjih sati mnoštvu su se priključili i igrači Kraljevskog kluba, predvođenih našim Lukom Modrićem, koji je bez imalo oklijevanja uzeo mikrofon u ruke i poveo pjesmu.

No, na tom slavlju nije bilo jednog posebnog igrača. Posebnog, jer ga je Real u ljeto 2013. godine platio čak 101 milijun eura (op.a., skuplji od njega bio je samo Eden Hazard), a on ta enormna ulaganja nije opravdao. Dapače, svojim je ponašanjem, odnosno 'hladnim' odnosom i fokusiranjem na golf, ispao veliko Realovo razočarenje. Riječ je naravno o Garethu Baleu.

Ovog ljeta istječe mu ugovor s Realom, a kojeg mu sasvim sigurno više neće produživati, jer od Velšanina je napravio bogataša, koji se ove subote nije ni udostojio doći na proslavu sa suigračima.

Istina, čestitao im je preko društvenih mreža, čak se i pokušao opravdati, ali dojam je da su to samo lažna opravdanja.

'Toliko sam razočaran što večeras ne mogu biti dio slavlja zbog grčeva u leđima, ali stvarno sam ponosan na momčad koja je osvojila naslov! Uživajte večeras dečki! #Živio Madrid', napisao je Bale.

  • +12
Realova proslava 35. naslova španjolskog prvaka Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Hidalgo
  • +21
Real Madrid - Espanyol 4:0 Izvor: EPA / Autor: CHEMA MOYA