KOMBINACIJA BUDUĆNOSTI

Kako Vam se čini osovina: Rakitić seli kod Kovačića?

16.12.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Sjajne ovosezonske igre u dresu Seville dovele su hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića na radar mnogih klubova. Kako se bliži prijelazni rok, sve je više špekulacija o njegovoj budućoj destinaciji

Britanski SportsDirect News tako navodi da bi već u siječnju 25-godišnjeg veznjaka u svojim redovima želio vidjeti milanski Inter koji će nakon dolaska novog vlasnika Ericka Thohira i financijske injekcije nastojati osvježiti momčad. Rakitić bi, navodi spomenuti izvor, mogao biti korisno pojačanje za sastav Waltera Mazzarrija posebno ako ove zime klub napusti Fredy Guarin o čemu se naveliko nagađa u posljednje vrijeme.


Ima li u ovoj vijesti istine, tek ćemo doznati, a dodajmo tek da su se posljednjih tjedana kao zainteresirani klubovi za Rakitića spominjali i Napoli, Lazio, Juventus, Chelsea i Manchester United.


U slučaju da Rakitić zaista dođe u Interove redove u veznom redu bi mu društvo bio kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić. Raketi je 25 godina, Kovi tek 19, Talijani bi mogli u dugom razdoblju imati hrvatsku osovinu u srcu svoje momčadi.