madrid ispred londona

Kako će čelnici Reala shvatiti ovu poruku otjeranog Morate?

10.02.2018 u 13:30

Bionic
Reading

Španjolac Alvaro Morata, koji je stasao kroz Real, ali u tom klubu pravu priliku nije dobio, pokazao je da zna igrati nogomet jer zabijao je i u dresu Juventusa a ove sezone i u dresu Chelseaja

Napadač londonskog Chelseaja Alvaro Morata nagovjestio je da bi bio zainteresiran za povratak u madridski Real. Morata je prošlog srpnja za 65 milijuna eura iz Madrida preselio u London, a ove sezone postigao je 10 golova u Premier ligi.

  • +7
FC Chelsea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolski reprezentativac je trenutno ozlijeđen, oporavlja se oz ozljede leđa, a trener 'plavaca' Antonio Conte zabrinut je jer ne zna kada će se Morata vratiti na terene.

U intervjuu za španjolsku tv-postaju Movistar plus, koji će biti emitiran kroz nekoliko dana, Morata je izjavio kako je na Stamord Bridgeu sretan, ali da bi bio zainteresiran za povratak u Madrid.

'Poštujem Chelsea, koji je uložio veliki napor da me dovede i jako sam sretan u Londonu. Ali, Real će za mene uvijek biti Real', izjavio je Morata.

Chelsea zasigurno ne bi pustio Španjolca, jer bez njegovih golova ni Conteovoj momčadi rezultati baš i ne idu, i jasno je da bi njegovom prodajom 'plavci' u napadu izgubili jako puno.

Isto tako, u Realu se očito pripremaju na prodaju Benzeme i tip napadača poput Morate sigurno bii bio idealna zamjena za Francuza.

Jedino što je čudno jest da se Morata uvijek lakše dokazivao u drugim sredinama nego u 'svom' Realu.