AKO SE OVO OSTVARI

Kakav preokret; Manchester United bio blizu transfera velike zvijezde, a sada mu je preotima najveći rival; navijači će poludjeti

29.07.2020 u 17:59

Bionic
Reading

Jadon Sancho (20), engleski talent koji nosi dres Borussije Dortmund, na radaru je Manchester Uniteda, ali prema nekim informacijama on bi radije prešao u redove Liverpoola

Već smo pisali kako je ovaj napadač velika želja Manchester Uniteda koji je pripremio 100 milijuna eura, ali u bundesligašu žele još više – 120. Na Old Traffordu su uvjereni kako će slomiti otpor Borussije i postići dogovor, ali u cijeloj priči mogao bi se dogoditi preokret.

Naime, prema informacijama s kojima raspolaže ugledni Kicker, Jadon Sancho bi se rado vratio na 'Otok', u svoju domovinu odakle je otišao 2017. u Njemačku iz Manchester Cityja za manje od devet milijuna eura, ali ne u United nego njegovog najvećeg rivala Liverpool.

Mladi Englez smatra kako će sljedeće sezone do velikih trofeja lakše doći s 'Redsima' pa u slučaju slične ponude oba premijerligaša, on bi izabrao odlazak prema Anfieldu.

  • +16
Liverpool proslava naslova prvaka 2020. godine Izvor: EPA / Autor: JON SUPER

Ova vijest sigurno neće dobro sjesti navijačima i čelnicima Manchester Uniteda koji su smatrali kako im ovaj ofenzivac ne može pobjeći, a sada im planove remeti upravo klub s kojim imaju najveće rivalsto u Engleskoj.