ZAVRŠNICA 'KUTIJE ŠIBICA'

Kakav će to okršaj biti: Vlaović i Živković na Marića i Šokotu

25.12.2016 u 14:47

Bionic
Reading

Najveći malonogometni turnir regije približava se završnici, a vrhunac će biti od 26. do 30. prosinca 2016. kada će se saznati novi pobjednici 46. izdanja Kutije šibica

Približava se završetak 46. izdanja Kutije šibica, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji jer ‘Kutija’ ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja. Naime 26. prosinca od 15 sati počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti momčadi koje pretendiraju na titulu prvaka. I nema sumnje kako će borba za titulu 'Kutije šibica' biti itekako uzbudljiva, a kao i svake godine ponajbolji hrvatski malonogometaši svojim će potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.

U velikim četvrtfinalnim okršajima susrest će se FS Diego Dimnjačarstvo Sopot - Poliklinika Milojević Glamour Križevci; CB Doberman Zagreb - CB Garden Optika Očalinko; AMOZ-FINGAL d.o.o. Gornja Radgona - MNK Automobil Lončar; MB Auto PSC SV – Pizzeria Stari Zagreb Borongaj, a u isto vrijeme održat će se polufinalne utakmice za veterane i žene.

Naravno, svaka čast igračima glavnog turnira, no dojam je da će poslastica Štefanjskog dana ipak biti ogled veterana Sofre i Promotionplaya (s početkom u 19.10 sati). Naime, za Sofru igraju nekadašnji hrvatski reprezentativci, kao što su Goran Vlaović, Boris Živković i Mario Tokić. S druge pak strane, u redovima Promotionplaya su Silvio Marić Tomo Šokota, Željko Sopić i Antonio Franja….

Momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u utorak 27.12.2015. od 16 sati počet će polufinalne utakmice glavnog turnira kao i utakmice za treće mjesto veterana i žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi.

Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica.

Zato ne propustite finalne dane Kutije šibica jer su organizatori pripremili paket ulaznica koji uključuje ulaz za četvrtfinalne i polufinalne utakmice, te finale i iznosi 30,00 kuna. Osim toga pojedinačne ulaznice za polufinale i finale se mogu kupiti po cijeni od 10 kn i vrijede samo za taj dan za koji se kupe ulaznice. Djeca do 3 godine starosti ne plaćaju ulaznice.

Karte za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova: Ponedjeljak 26.12. od 10:30-21:30