portugalac šokirao

Kada znamo što je radio novinarima, ovaj potez Mourinha pravo je iznenađenje

22.02.2018 u 13:09

Bionic
Reading

David de Gea spasio je Manchester United i Josea Mourinha, koji se iz Seville vraćaju s remijem 0:0 i realnim izgledima za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka

Remi 0:0 na Sanchez Pizjuan stadionu u Sevilli navukao je osmijeh na lice portugalskom nogometnom stručnjaku na lice. Jer svjestan je Jose Mourinho da je njegov Manchester United sada barem za korak bliže prolasku u sljedeći krug natjecanja.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Sevilla - ManUtd Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S time što je 'Posebni' u ovu utakmicu ušao s nešto izmijenjenim sastavom. Prije svih, iznenadio je uvođenjem mladog 21-godišnjeg igrača Scotta McTominaya.

Međutim, ono što više brine engleske novinare jest sve očitija netrpeljivost Moruniha i Paula Pogbe, koji je i ovu utakmicu počeo na klupi. Istina, ušao je Francuz u 16. minuti umjesto ozlijeđenog Herere, ali da ovaj igrač nije morao van terena, pitanje je bi li Pogba uopće dobio priliku.

I zato su Moruinha na pressici 'bombardirali' pitanjima o Francuzu, što mu nije bilo jednostavno objašnjavati.

Ipak, kada je stigao pred TV kamere, stiglo mu je pitanje o postavljanju McTominaya u startnih 11 što je Mourinhu bilo izuzetno drago.

'Smijem li te zagrliti? Hvala ti, hvala ti. To je pravo pitanje', rekao je Mourinho nakon što je novinar pohvalio McTominayja i upitao ga za mišljenje. Potom je i stigao taj zagrljaj, što inače nije običaj Portugalca. Posebno ne prema novinarima.