VRLO UTJECAJAN LIK

Juveova zvijezda otišla spašavati oca u Argentinu

29.07.2014 u 21:49

Bionic
Reading

Otac Juventusova napadača Carlosa Teveza otet je u utorak u gradu Moronu pored Buenos Airesa, objavio je argentinski dnevnik Clarin

Službene potvrde ove informacije zasad nema, a u izvještaju spomenutog dnevnika stoji da je Juan Carlos Cabral otet u ranim jutarnjim satima iz svoga automobila, te da su već primljena dva telefonska poziva sa zahtjevom za otkupninu. Navodno su otmičari najprije tražili manji iznos jer nisu znali koga su oteli, a kad su shvatili da se radi o ocu bogatog nogometaša, povećali su zahtjev.

Talijanski mediji pišu da je Tevez napustio pripreme Juventusa, te da je već odletio prema Buenos Airesu kako bi bio uz obitelj. Osim obiteljskih veza, nema sumnje, aktivirat će i mnoga snažna poznanstva iz svijeta podzemlja; Tevez je u najopasnijim kvartovima Buenos Airesa 'riba u vodi'.

Istinita je priča da je Tevez jednom, onako iz štosa, ostavio svoj skupi automobil nezaključan i otišao sjesti u najbliži kafić. U roku od 15 minuta netko je ukrao automobil i svi su se bili rastrčali. Tevez ih je umirio, dovršio piće, i nakon 5 minuta nazvao prijatelja da mu kaže što se dogodilo. 20 minuta kasnije 'drski' lopov mu je uparkirao auto gdje ga je i našao, te mu se došao ispričati...


Nije poznato znaju li otmičari dovoljno dobro tko je sin čovjeka kojega su oteli. U Italiji Teveza ne bi zadržali niti divlji konji, on je otišao spasiti oca i tu otmičari nemaju puno izgleda. Što to prije shvate, bolje za njih.

Corazon Argentino nije na SP-u bio samo zato jer ne podnosi izbornika. Trebao im je jako...