u milanu žele rezultat

Juventusovi navijači bili su šokirani kada je Antonio Conte sjeo na klupu Intera, ali ovo bi ih dotuklo! Najavljena je velika smjena u Interu

11.07.2020 u 08:13

Bionic
Reading

Talijanski Sky ove subote donosi najavu velike smjene na klupi milanskog Intera, kluba koji svim silama želi detronizirati Juventus te iz godine u godinu dovodi zvučna imena i skupa pojačanja. Prema tvrdnjama istog izvora, Antonio Conte napustit će klub na kraju sezone

Prema pisanju Sky Italije, ovaj 51-godišnji stručnjak u lošim je odnosima s vodstvom kluba, a sve se dodatno zakompliciralo nakon nekoliko skromnijih rezultata u proteklom periodu, a posebice nakon remija (2:2) kod Hellas Verone koju vodi naš Ivan Jurić.

Čelnici 'nerazzurra' pustit će Contea da odradi ovu sezonu do kraja, ali će odmah sjesti za stol i razgovarati o budućnosti.

Naime, čelnici su očito nezadovoljni ovosezonskim rezultatima, što je i jasno s obzirom na velika financijska ulaganja u momčad. I zato žele veće garancije za razvoj momčadi u sljedećim godinama i pred trenera će izaći s jasnim pitanjima o tome kako on gleda na budućnost kluba.

Ako ne uspiju naći zajedničke ciljeve rastanak će biti neminovan, Conte će dobiti otkaz, a klub će potražiti novo rješenje.

Navodno je prvi kandidat za novog trenera Massimiliano Allegri, trener koji je s Juventusom osvojio čak pet uzastopnih naslova u Serie A, i vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone u redovima momčadi iz Milana.

Inače, Allegri je uspješan bio i s drugim milanskim klubom, crveno-crnima', koje je vodio do naslova prvaka 2010/11.

Conte je ove sezone vodio Inter u 43 utakmice, a u njima je upisao 25 pobjeda, deset remija i osam poraza.