šamarčina 'staroj dami'

Juventus ovakvo poniženje nije doživio već desetljećima; najveća zvijezda besplatno odlazi za manju plaću u redove najvećeg protivnika

04.05.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako je Paulo Dybala (28) nakon sedam sezona u redovima Juventusa definitivno odlučio napustiti Torino. Argentinac krajem lipnja odlazi kao slobodan igrač, a zbog sukoba s čelnicima kluba odlučio im je dodatno zagorčati život

Paulo Dybala (28) u Juventus je stigao 2015. godine za 32 milijuna eura iz Palerma. Argentinac je do danas odigrao 289 utakmica u dresu 'stare dame' te je zabio 114 golova.

No, krajem lipnja Dybala nakon punih sedam godina odlazi kao slobodan igrač. Dugo su ga čelnici kluba pokušavali 'slomiti', nudili su mu novi ugovor, ali argentinski reprezentativac je odlučio napustiti Torino.

Ponadali su se u Juventusu da bi ga protekle zime mogli prodati kako bi barem nešto zaradili na njegovom transferu, ali to se ipak neće dogoditi. Da stvar bude još i gora, Paulo Dybala odlučio im je dodatno zagorčati život i otići u redove najvećeg protivnika, milanskog Intera.

I ne samo da će pojačati redove povijesnog neprijatelja, već će potpisati manji ugovor! Sve samo da se osveti donedavnim šefovima u Torinu.

  • +9
Juventus - Venezia, Serie A, 1.5.2022. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Talijanski mediji tvrde kako je sve već gotovo, Dybala je odlučio potpisati za Inter koji mu je ponudio trogodišnji ugovor i plaću od šest milijuna eura na godinu. A do sada je u Juventusu zarađivao oko sedam i pol milijuna! I za novi ugovor je tražio 'okruglo' deset milijuna eura na godinu, ali svi zainteresirani klubovi su ga - odbili!

Zato se Dybala zainatio i odlučio još malo zagorčati život Juventusu koji već desetljećima ne pamti ovakvu izdaju. Istina, bilo je odlazaka zvijezda iz Juventusa u Inter, posebice 2006. godine kad je 'stara dama' izbačena iz Serie A nakon afere Calciopoli u kojoj je otkriveno namještanje utakmica... Tada su iz Juventusa u Inter otišli Zlatan Ibrahimović i Patrick Vieira, ali u transferima koje je 'stara dama' masno naplatila i sjajno zaradila.

A Dybala odlazi kao slobodan igrač, željan osvete koju bi u redovima Intera vrlo lako mogao i dočekati.