velšanin u torinu

Juventus na samom početku prijelaznog roka doveo zvučno pojačanje iz Arsenala

03.01.2019 u 19:55

Bionic
Reading

Punih 11 sezona Aaron Ramsey (28) nosio je dres londonskog Arsenala. Ostavio je duboki trag u momčadi 'topnika', no brojne su ga ozljede tijekom svih tih godina spriječile da učini nešto više. Sad će po nove izazove krenuti u dresu Juventusa

Odigrao je Aaron Ramsey 353 utakmice za 'topnike' u svim natjecanjima, zabio je i 61 gol. No, na njegovu žalost igrao je u sezonama kad Arsenal baš i nije briljirao te je osvojio 'samo' tri FA kupa i dva Community Shielda (Superkup).

Njegovoj karijeri u Arsenalu došao je kraj, a velški je reprezentativac već potpisao predugovor s Juventusom prema kojem bi od ljeta postao standardni član talijanskog prvaka. No, u Torinu imaju i 'tajni plan', žele Ramseya dovesti odmah!

Talijanski mediji navode kako je Juventus spreman riskirati te bi Arsenalu, u znak dobre volje, ponudio Samija Khediru. Samo da Ramsey odmah dođe u Torino!

  • +5
Premier liga, Arsenal - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ramsey je navodno s Juventusom potpisao na pet sezona uz godišnju plaću od šest i pol milijuna eura! Sad je samo na čelnicima klubova da dogovore zamjenu jer i Khedira bi sljedećeg ljeta bio slobodan igrač te bez odštete može napustiti klub. Ovako bi obje strane bile zadovoljne, i klubovi i nogometaši bi profitirali.