ZAISTA NIJE KOREKTNO

Juventus je veliki klub, ali s ovakvom politikom prema najvjernijim navijačima ispada mali, jako mali

26.02.2020 u 08:01

Bionic
Reading

Nije lako biti navijač Juventusa, jer ako platite ulaznicu za neku utakmicu u Torinu, a ona se na kraju igra pred praznim tribinama, novac nećete dobiti natrag

Juventus i Inter u nedjelju (1. ožujka, 20.45 sati, Arenasport 4) igraju derbi talijanskog prvenstva, ali zbog epidemije koronavirusa stadion u Torinu će biti prazan, igrat će se bez prisustva gledatelja.

Talijanska Vlada donijela je najavljivanju i očekivanu odluku - utakmice nogometne Serie A koje se ovog vikenda igraju u regijama Emiliji Romagni, Friuli Veneziji Guliji i Liguriji igrat će se bez publike! To uključuje i veliki 'derbi d'Italia' koji bi mogao utjecati na ishod utrke za naslov prvaka.

Ova odluka će biti na snazi do 1. ožujka kada će se ponovo razmotriti situacija sa širenjem koronavirusa u tom dijelu Italije.

No ono što je zanimljivo, kako piše Gazzetta dello Sport, da Juventus navijačima s kupljenim ulaznicama, kao i onima sa godišnjim kartama, neće vratiti novac, jer je takva politika kluba. 'Stara dama', kao još deset klubova iz Serie A, ne vraća novac navijačima ukoliko se zbog nekog razloga utakmica igra iza zatvorenih vrata.

  • +5
Serie A, Juventus - Brescia Izvor: Profimedia / Autor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Inače, zadnji domaći susret protiv Intera donio je Juventusu prihod od više od tri milijuna eura, ali ponekad bi bogati velikani možda trebali malo gledati i interes svojih najvjernijih navijača, a ne ih promatratiti kao 'objekte' s kojima pune ionako bogatu blagajnu.

  • +5
Serie A, Lazio - Inter Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia