potvrda za koji dan

Juventus dogovorio dva odlična transfera; dolaze De Ligt i Rabiot

29.06.2019 u 21:14

Bionic
Reading

Francuski nogometni reprezentativac, 24-godišnji Adrien Rabiot te 19-godišnji Nizozemac Matthijs de Ligt, prema pisanjima brojnih inozemnih medija novi su igrači Juventusa

Problematični dečko francuskog nogometa, 24-godišnji Adrien Rabiot prema pisanju talijanskih i francuskih medija dogovorio je transfer u Juventus, a u koji dolazi kao slobodan igrač.

Prema istim izvorima, rabiot bi trebao potpisati ugovor na četiri godine, a riječ je o sjajnom veznom igraču. U PSG-u je bio devet godina, debitirao je još 2012., dvije godine nakon što je priključen seniorskoj momčadi.

Ipak, Rabiot ima malo težak karakter, pa je došao u svađu s trenerom Tuchelom, zbog čega od prosinca prošle godine nije odigrao ni jednu utakmicu za PSG.

Također, Juventus je dogovorio i transfer odlično 19-godišnjeg igrača Ajaxa, Nizozemca Matthijsa de Ligta, 188 centimetra visokog braniča, koji je s 'kopljanicima' ove sezone bio najveće otkriće Lige prvaka.

Zanimljivo, baš je Ajax u četvrtfinalu izbacio Juventus, a pogodak za prolazak nizozemske momčadi i pobjedu 2:1 u Torinu je zabio - De Ligt.

Za njim su se otimali brojni velikani, ali očito je 'Stara dama' bila najupornija te ponudila uvjete koji su zadovoljili igrača.

  • +3
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Ajax Izvor: Pixsell / Autor: Mark Kerton/Press Association/PIXSELL