NOVI PEH

Jurić izgubljen za susret s Engleskom

08.09.2009 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon što su zbog ozljeda, odnosno kartona, otpali Robert Kovač, Stipe Pletikosa, Luka Modrić i Vedran Ćorluka, na popisu igrača na koje se neće moći računati je i veznjak Genoe Ivan Jurić

Iako se čak u nekim kombinacijama spominjalo da zaigra od prve minute, Ivan Jurić sasvim sigurno neće istrčati na Wembleyju. Razlog je distenzija medijalnog kolateralnog ligamenta, pojednostavljeno - ozljeda koljena.

Ivan Jurić, prema riječima dr. Nemeca, neće dva do tri tjedna moći igrati. Sasvim sigurno to je veliki hendikep za izbornika Slavena Bilića koji će u slijedećih 36 sati morati još jednom presložiti momčad.

'Jurić je izrazio želju da putuje s nama, ali iz kluba su s obzirom da ne može biti u našem trenažnom procesu zahtijevali da se vrati i da počne s terapijama kako bi se što prije vratio na teren ,' rekao je Slaven Bilić.

'Što nam se još može dogoditi? Nadam se možemo pobijediti Englesku', dodao je Jerko Leko, jedan od rijetkih nogometaša naše reprezentacije koji je s osmijehom ušao u zgradu na Plesu.