KLUPA BAYERNA

Jürgen Klopp odgovorio njemačkoj legendi; još uvijek se čeka reakcija Nike Kovača

04.06.2019 u 09:23

Bionic
Reading

Legendarni Franz Beckenbauer poručio je kako bi na klupi Bayerna jednom volio vidjeti Jürgena Kloppa, a ubrzo je stigao odgovor njemačkog stručnjaka koji trenutačno vodi Liverpool

Niko Kovač preživio je svoju prvu sezonu na klupi Bayerna, donio je najbogatijem bundesligašu dvostruku krunu, i tako barem na neko vrijeme ušutkao brojne kritičare koji su tijekom 2019. nekoliko puta zahtijevali njegovu 'glavu'.

Hrvatskog trenera napadale su i neke legende kluba, a neki i dan danas misle da ima puno boljih rješenja za klupu Bayerna od Kovača.

Jedan od njih je Franz Beckenbauer koji je u ponedjeljak javno rekao: 'Za mene je Klopp jedan od najboljih trenera svijeta. Najviše od svega volio bih da jednog dana dođe u Bayern.'

Kovač zasad nije reagirao na takve izjave, ali zato se oglasio spomenuti Klopp koji je nedavno s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka. Ovaj strateg u Njemačkoj je nekada vodio Mainz pa kasnije Borussiju Dortmund s kojom je uzeo i dva naslova prvaka, a tih godina 'žutocrni' su bili trn u oku Bayernu.

  • +16
Liga prvaka, finale: Liverpool - Tottenham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Drago mi je što Franz to misli, baš kao što bi mi bilo drago da je rekao da nemam pojma. I Borussija i Bayern sada imaju dobre trenere. Ne znam što će biti za pet ili više godina, možda će situacija biti potpuno drugačija', govorio je Klopp.