TRANSFER NA POMOLU

Antonio Conte voli igrače s Balkana; njegovo prvo pojačanje ipak nije Mateo Kovačić nego iskusni golgeter

04.06.2019 u 08:16

Bionic
Reading

Antonio Conte je odmah nakon preuzimanja milanskog Intera krenuo slagati momčad za sljedeću sezonu, a njegovo prvo pojačanje moglo bi biti s Balkana – Edin Džeko (33)

Talijanski stručnjak kao igrač je bio 'radilica' u sredini terena, a jednako takav je i kao trener. Čim je sve dogovorio s Interom, te se tako vratio u Serie A, bacio se na posao.

Talijanski i engleski mediji raspisali su se kako je njegov prvi 'pik' Mateo Kovačić, ali transfer hrvatskog reprezentativca je zasad na čekanju, a Conte je krenuo u lov na jednu drugu zvijezdu s prostora bivše države. Navodno je sve dogovoreno između golgetera i Intera, Džeko bi sljedeće tri godine trebao nositi dres milanskog velikana.

  • +20
Edin Džeko - BiH nogometaš Izvor: Pixsell / Autor: ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL

Ostalo je još da se ovaj tjedan dogovore klubovi oko odštete. Pošto je riječ je o iskusnom napadaču kojem je još ostala tek jedna godina ugovora sa Romom jasno je svima da ga se mora prodati kako na kraju nove sezone ne bi otišao besplatno.

Vjeruje se da bi Interu za odštetu za 'bosanskog dijamanta' bilo dovoljno 10-15 milijuna eura, iako neki pišu da bi se iznos mogao popeti i do 20 milja...