zvijezda 'građana'

Joško Gvardiol najavio okršaj s Realom pa se dotakao Luke Modrića

16.04.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Manchester City sutra (srijeda, 21 sat, Arenasport) na svom Etihadu dočekuje Real Madrid u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Na Santiago Bernabeuu je prvi susret završio bez pobjednika, bilo je 3:3, a jedan od strijelaca za 'građane' bio je Joško Gvardiol

Bio je to pravi spektakl na Santiago Bernabeuu, ništa manje se niti ne očekuje od vjerojatno dvije najbolje momčadi - aktualnog osvajača Lige prvaka Manchester Cityja te Real Madrida, koji je slavio sezonu ranije. A sutra je na Etihadu uzvrat - 'građani' pred svojim navijačima dočekuju 'kraljeve'.

Jedan od igrača koji je obilježio prvu utakmicu bio je hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol zabivši golčinu za City te je sad najavio uzvratni obračun s Real Madridom.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE (1/4 finala, prvi meč): Real Madrid - Manchester City 3:3 / 09.04.2024. Izvor: tportal.hr / Autor: Arena Sport TV/Youtube

'Igramo protiv Real Madrida, kralja ovog natjecanja, ali nema straha. Ako se bojite nešto pokušati ili napraviti, bolje onda sve gledajte na TV-u. Mi želimo naslov. Za to će biti potrebna i pobjeda protiv Reala. Za ukupnu pobjedu potrebno je svladati i najbolje ekipe', kazao je Gvardiol u razgovoru za The Sun, a neizbježna tema bio je i neuništivi Modrić, kapetan 'vatrenih' i ikona Real Madrida.

  • +17
1/4 finale Lige prvaka, Real Madrid - Manchester City Izvor: EPA / Autor: KIKO HUESCA

'Ne trebam trošiti vrijeme govorenjem o njegovim kvalitetama. Svi ih znamo. No on je još bolji kao osoba i kao vođa na terenu. Bit će ovo njegov posljednji Euro, zadnja akcija s reprezentacijom. Sretan sam što s njim mogu dijeliti svlačionicu. Moram uživati u zadnjim trenucima s njim, ali zabavno je i suprotstaviti se suigračima iz reprezentacije u klubovima', zaključio je Gvardiol o Modriću.