otvara se Liga prvaka

Jose Mourinho nakon novog kiksa Rome na jedno pitanje o Juventusu izgubio živce

23.05.2023 u 09:39

Bionic
Reading

U utakmici 36. kola talijanske nogometne Serie A Roma je na svom stadionu odigrala 2:2 protiv Salernitane

Novim kiksom nogometaši Rome, koje vodi karizmatični Portugalac Jose Mourinho, značajno su smanjili za plasman u Ligu prvaka pozicijom na ljestvici u Serie A.

>> Juventusova noćna mora, prvo šokantna kazna, a zatim katastrofa u Serie A

A treba reći kako je Roma imala sve otvoreno nakon što je objavljeno kako je Juventus kažnjen oduzimanjem 10 bodova zbog financijskih malverzacija. Zbog svega je Mourinho izgubio živce…

'To je kao neka šala! Pogotovo jer su do kraja sezone ostale još dvije utakmice. Naš pristup bi bio drugačiji i protiv Monze i Bologne da je ranije bilo poznato da će im se oduzeti bodovi', pokušao se opravdati Mourinho koji je djelomično u pravu jer kazna je Juventusu odrezana tri kola prije kraja.

No, s druge strane većina medija piše kako se znalo da će Juventus biti kažnjen. Tako ispada kako je Roma imala sjajnu priliku igrati sljedeće sezone u Ligi prvaka. No, još postoji nada…

'Nikada me niste čuli da sam to rekao, uvijek sam se trudio biti iskren. Teško se to može reći s ulaganjem od sedam milijuna eura. Za Romu bi plasman u Ligu prvaka prije bio čudo…', dodao je Mourinho koji je sada fokusiran na osvajanje Europske lige. Naime, sljedeće srijede u Budimpešti Roma igra protiv Seville.

Što se Serie A tiče Roma još ima dvije utakmice, u gostima ih čeka Fiorentina te u zadnjem kolu kod kuće Spezia.