Verratti u dohi

Još jedna zvijezda PSG-a 'pobjegla' u Katar; za Talijana su platili 45 milijuna eura

12.09.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Talijanski veznjak Paris SG-a Marco Verratti stigao je u Dohu, u Katar, gdje bi trebao proći liječnički pregled u utorak prije nego što potpiše s klubom Al-Arabi, tvrdi AFP

Dugogodišnjeg veznjaka PSG-a, 30-godišnjeg Verrattija, ljetos su čelnici pariškog kluba stavili na popis nepoželjnih i nisu računali na njega u natjecanju u Ligi prvaka.

Prema slikama koje su objavili lokalni mediji, talijanski reprezentativac s 55 utakmica za Azzure, stigao je u Dohu u ponedjeljak navečer.

"Jako sam sretan i jedva čekam započeti ovu sezonu. Nadam se da ćemo imati sjajnu sezonu... Jedva čekam otkriti sve, stadion, navijače, suigrače, trener”, komentirao je vidno nasmijan i opušten igrač po dolasku u zračnu luku.

Marco Verratti, zvani "Mala Sova", trebao je proći liječnički pregled tijekom dana u utorak prije nego što potpiše s Al-Arabijem, jednim od klubova u glavnom gradu Katara, javlja dopisnik AFP-a.

Uvjeti ugovora još nisu poznati, ali mediji navode da se radi o transferu vrijednom oko 45 milijuna eura. Nagađa se kako će Verratti u Katru imati nekoliko puta veću plaću nego je imao u PSG-u.

PSG još uvijek nije priopćio ovaj odlazak Talijana, koji se pridružio Parižanima 2012., samo godinu dana nakon što je francuski klub preuzeo Qatar Sports Investments (QSI).