NA ZNANJE BAYERNU

Još jedan gigant u lovu na nezadrživog Mandžu

16.11.2013 u 16:03

Bionic
Reading

Prošlog su tjedna neki španjolski mediji krenuli pisati kako će idućeg ljeta madridski Real učiniti sve kako bi iz Bayerna doveo hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića

Potom su se na te napise nadovezali engleski mediji koji su potvrdili takvo što, jer navodno je Real idućeg ljeta spreman prodati Karima Benzemu (Arsenal je trenutačno najveći interesent za Francuza), a potom bi ispražnjeno mjesto Real popunio Mandžukićem.

No, nije Real sam u lovu na sjajnog hrvatskog napadača koji bi se mogao naći u težoj situaciju u Bayernu kada za iduću sezonu bavarski klub pojača Robert Lewandowski.

Football.Italia tako piše da je i Juventus itekako zainteresiran za Mandžukića, a potvrdu svega toga su Talijani dobili nedavno kada je Mandžukićev menadžer, Ivan Cvjetković, boravio na ogledu Lige prvaka između Juventusa i Reala.

Mandžo je simbol snage, izdržljivosti, požrtvovnosti, korisnosti i visoko uzdignute glave


Navodi se kako je itekako moguće da je tom prilikom Mandžukićev menadžer pričao s predstavnicima oba kluba. Mario je zadovoljan u Bayernu, kako i neće biti kada je u dosadašnjih 58 službenih nastupa za Bayern zabio 32 gola i nije mu promakao niti jedan važniji trofej. Odrastao je u Njemačkoj i proživljava svoj nogometni san, te ga ne smeta niti limitirana minutaža kod novog arhitekta Pepa Guardiole.

Kada je na terenu pomaže svima i trpa golove (osam ove sezone u 831 bundesligaškoj minuti), i iako mu je za probirljivo tržište 'već' 27 godina on može postići vrhunsku cijenu jer teško da postoji bolji branič među napadačima igdje u svijetu. Odan je Bayernu, ali ako slavni Katalonac nastavi graditi momčad bez njega u prvom planu vjerojatno će doći vrijeme za rastanak a velikani su spremni. Kupaca neće nedostajati, i to iz samog europskog vrha kako Mandži i doliči.