MARTIN BATURINA

Još jedan dragulj pred izlaznim vratima Maksimira? Talijani tvrde: To je to!

15.11.2023 u 18:57

Bionic
Reading

U jeku priprema hrvatske nogometne reprezentacije za dvije odlučujuće utakmice u borbi za plasman na Euro 2024 i rezultatske krize koja trese Dinamo iz Italije stiže vijest o najavi odlaska još jednog igrača s Maksimira.

Gazzetta dello Sport javlja kako je Atalanta silno zainteresirana za usluge novog reprezentativca Martina Baturine (20) koji bi u predstojećim danima mogao debitirati za Vatrene. Talijani godinama prate obitelj Baturina, Martina i braću Marina i Roka, a sada su se odlučili za konkretnije poteze, javljaju Talijani koji tvrde kako je klub iz Bergama za veznog igrača Dinama sprema platiti 13 milijuna eura.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Izvori bliski klubu navode da je posao pred realizacijom.

Martin je ugovorom vezan za Modre do lipnja 2028., a Atalanta nije prva kojoj je zapeo za oko. Već se pisalo o interesu engleskog Arsenala. Nogomet je biznis i pred Dinamom je još jedna važna odluka. S obzirom na iskazani interes i Baturinine kvalitete jasno je kako nije pitanje hoće li hrvatski nogometni dragulj napustiti Maksimir, nego kada i gdje će otići. I ono najvažnije, koliko će novca od toga zaraditi klub.

Standings provided by Sofascore