zar je ovo moguće?

Jordanov menadžer otkrio kako je slavni košarkaš hladno odbio 100 milijuna dolara, a razlog će vas ostaviti bez teksta

02.05.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Michael Jordan je 2017. godine odbio 100 milijuna dolara jer nije htio ići na svečanost koja je trajala samo dva sata

Michael Jordan je apsolutna legenda, ne samo košarke, već i sporta u cjelini. Jedan od najboljih u povijesti sporta je ujedno i najbogatiji sportaš na svijetu. Legenda chicago Bullsa koji su ponovno postali aktualni zahvaljujući dokumentarcu The Last Dance koji se ovih dana vrti na Netflixu, odavno je prošla zaradu od milijarde dolara.

Osim što ima doživotni ugovor s Nikeom, Jordan je i vlasnik Charlotte Hornetsa. Novac kapa sa svih strana pa Jordanu nije ni najmanji problem odbijati ponude od sponzora koji stoje u redu. Ipak, nitko nije očekivao da će baš odbiti 100 milijuna dolara.

Upravo je takvu anegdotu koja se dogodila 2017. godine, ispričao Jordanov menadžer David Falk koji se za Michaela i njegovu karijeru brine od samog početka.

'Prije tri godine pred Michaela sam došao s ponudom jednog sponzora koji je nudio stotinu milijuna dolara. Jedino što je morao napraviti je pojaviti se na jednom događaju koji je trajao dva sata kako bi i službeno najavio ugovor. Rekao mi je samo: 'Ne, hvala'', prepričao je Jordanov menadžer možda i najneobičniju situaciju u povijesti sporta i sponzorstava.