isco u nevolji

Jedna zvijezda Reala proklinje dolazak novog trenera: Hoće li morati napustiti Madrid?

13.11.2018 u 17:35

Bionic
Reading

Najveća žrtva novog trenera Reala Santiaga Solarija je Isco koji je završio na klupi, a protiv Celte u nedjelju nije odigrao niti minute...

Podsjetimo, kod Julena Lopeteguija Isco je bio iznimno važan, kako u španjolskoj reprezentaciji, tako i u Realu. No, španjolski stručnjak uspio je u manje od pola godine izgubiti dva posla, a bez njega je 26-godišnji veznjak ostao bez svog najvećeg zaštitnika.

  • +4
Viktoria Plzen - Real Izvor: Pixsell / Autor: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL

Isco je čini se najveća žrtva novog trenera madridskog kluba Santiaga Solarija koji ga je vratio na klupu, a protiv Celte u nedjelju nije odigrao niti minute te ima ukupno tek 51 na travnjaku pod Argentincem u četiri susreta.

Što je najgore za ovog španjolskog reprezentativca, Real je proigrao pod Solarijem i mete sve pred sobom pa se čini da momčadi Isco ni ne treba.

Ipak, španjolski mediji primijetili su tu veliku promjenu u 'kraljevskom klubu', a čudi ih i smanjenje minutaže Marcu Asensiju. No, dok Solari pobjeđuje, bit će nedodirljiv.

Što se Isca tiče, njegov odlazak iz Reala već je bio aktualan tijekom vladavine nekih prethodnih stratega, uključujući i Zidanea, a ako Solari učvrsti svoju poziciju, mogao bi se i ostvariti uoči sljedeće sezone...