ŠTO DA RADI?

Jedna od najboljih tenisačica briznula u plač pred novinarima: Vrlo je neizvjesno

29.08.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Jedna od najboljih tenisačica svijeta Maria Sakkari (18) bila je izuzetno emotivna nakon poraza u prvom kolu US Opena

Osmu nositeljicu pobijedila je 71. tenisačica svijeta Rebeka Masarova sa 6-4 6-4, a bio je to za Sakkari treći uzastopni poraz u prvom kolu Grand Slam turnira ove godine.

Dvostruka Grand Slam polufinalistica iz 2021. i prošle godine treća igračica svijeta, briznula je u plač dok je govorila o svom nastupu i 'neizvjesnoj' bliskoj budućnosti.

'Ne bih rekla da sam dobro igrala. Da sam igrala barem pet ili deset posto bolje, dobila bih taj meč. Ovo su mečevi koje moram dobiti. Ne mogu izgubiti te mečeve, bilo ih je previše za moju razinu ove godine i to je nesreća. Jednostavno osjećam da je moj nivo loš i da moram nešto učiniti u vezi s tim. Nije nedostatak truda, sigurno. Ne znam. Vrlo je neizvjesno, ne znam što ću, hoću li uzeti pauzu ili ne', pričala je Grkinja na novinskoj konferenciji da bi nešto kasnije za grčke medije dodala:

'Bila sam jako nervozna, ne znam što ću, stvarno ne znam, uvijek je isto... Možda bih trebala uzeti pauzu, patim se na terenu. Ne mogu sada donijeti odluku, teško je. Nemam čist um.'