muke po dj-u

Jedna fotografija i nekoliko sati uz najboljeg nogometaša pretvorili su mu život u pakao

03.01.2022 u 17:41

Bionic
Reading

Broj pozitivnih nogometaša na koronavirus svakodnevno se povećava, a službene informacije objavio je i najbolji francuski klub Paris St. Germain. Tako se na listi zaraženih igrača pariškog kluba nalaze četiri imena, a jedan od njih je najbolji nogometaš na svijetu Lionel Messi. Ostala trojica su Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala.

Najbolji nogometaš današnjice, Lionel Messi krajem 2021. godine otišao je u rodnu Argentinu kako bi proveo praznike. No, zarazio se koronavirusom, i mora ostati u samoizolaciji dok ne bude negativan.

Samo dan prije nego li je bio pozitivan na koronavirus, Messi i njegova supruga Antonella zabavljali su se na privatnoj zabavi na kojoj je glazbu puštao poznati DJ Fer Palacio. Naravno, fotografiju s Messijem objavio je na društvenim mrežama, a što se pokazalo lošim potezom.

Naime, Messijevi fanovi sada su uvredama i prijetnjama zasipali DJ-a kojeg smatraju glavnim krivcem za zarazu argentinskog nogometaša, a neki su ga čak nazvali ubojicom.

'Upravo sam se probudio i primijetio da imam jako puno poruka, ali i da me se spominje na društvenim mrežama, jer sam kao zarazio Messija. Neki čak idu toliko daleko da me nazivaju ubojicom', poručio je Palacio.

On je dodao da se u nedjelju testirao prije puta u Urugvaj i da su rezultati testa pokazali da je negativan na koronavirus.