priče oko transfera

Jedan od ključnih igrača Dinamovih uspjeha, karijeru bi mogao nastaviti u Engleskoj ili Italiji; još četiri Modra na izlaznim vratima?

05.07.2021 u 08:31

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok tek je krenuo, a svakog dana u medijima se pojavljuju razne špekulacije oko transfera brojnih igrača. Pa tako i Dinamovih

Tijekom vikenda lansirana je priča kako bi Dominik Livaković karijeru mogao nastaviti u redovima francuskog prvaka, Lillea. No, kako smo doznali, ta priča je bila aktualna neko vrijeme, ali dalje od početnog ispitivanja nije otišlo.

Sada Sportske novosti donose priču kako bi Dinamova 'jedinica', Livaković, koji je bio temelj svih europskih uspjeha proteklih tri sezone, mogao otići u Englesku, točnije u Wolverhampton. A razlog tome je što je mjesto čuvara mreže u ovom klubu ostalo upražnjeno, nakon što je Jose Mourinho, trener Rome, odlučio dovesti Ruija Patricija.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Novinar spomenutog sportskog dnevnika, doznaje i kako za Livakovićem postoji interes iz Atalante, s time da konkretniji razgovori još nisu krenuli, iako je već bačena udica i u maksimirskom klubu već znaju o tim mogućim opcijama.

Sportske doznaju da bi se mogla vrlo brzo dogoditi i zanimljiva ponuda za Luku Ivanušeca, te Mislava Oršića, a priča o Lovri Majeru je već znana. Baš kao i za Rasmusa Lauritsena, tako da na kraju ta stalna priča o širini Dinamovog rostera postaje jako diskutabilna jer dobre ponude koje će zadovoljiti klupske apetite vrlo brzo bi mogle biti prihvaćene.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.