VELIKO PRIJATELJSTVO

Jedan od najboljih boraca svih vremena otkrio kako je poruka predsjednika UFC-a spasila život njegovom nerođenom sinu

15.10.2022 u 12:54

Bionic
Reading

Jose Aldo se nakon duge karijere nedavno oprostio od MMA-a, no to nikako ne znači da je njegova borilačka karijera završila. Ono što je sljedeće na redu za njega jest vjerojatno boks, no problem je stvarala još jedna borba koju je imao po ugovoru s UFC-om

S obzirom na taj ugovor, Jose je morao tražiti dopuštenje od UFC-a da se profesionalno natječe bilo gdje drugdje. Vjerojatno je i sam znao da to neće biti problem jer je sa Danom u dobrim odnosima, no jednu zanimljivu priču ispričao je jučer za MMA Fighting. Prema njegovim riječima, emotivna poruka od Dane Whitea pomogla je da spase život njegovom nerođenom sinu.

'Jedan moj prijatelj je gledao malo ponude za boks, a ja sam mu rekao da trebam pripremiti izjavu za UFC. Poslao sam Dani u četvrtak poruku, a on mi je odgovorio da mi se zahvaljuje za sve i rekao je da je UFC uvijek otvoren za mene, a i njihov Performance Institute mi je uvijek na raspolaganju. Bilo je to vrlo emotivno za mene i moju obitelj koja je s njim uvijek bila bliska', rekao je Aldo, a prenosi Fight Site.

'Nakon te emotivne poruke u kojoj nije šef razgovarao sa zaposlenikom, nego su razgovarala dva tipa koja su dobri prijatelji, pokazao sam ju svojoj supruzi. Tad je još uvijek bila trudna te su ju u tom trenutku obuzele emocije te joj je tlak jako skočio. Otišli smo u bolnicu gdje su ju zadržali jer je imala trudnički tlak', nastavio je.

'Doktori nisu mogli odlučiti je li vrijeme da mi se sin rodi jer je bila tek u 36. tjednu trudnoće. Liječnik je htio odgoditi porod za još dva tjedna, što nije bilo moguće, i to je mom sinu spasilo život', objasnio je Aldo.