slomilo ga

Zbog ovakvih kikseva Donnarrumi rapidno pada vrijednost

24.12.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Talijanski nogometni velikan, AC Milan, u subotu je doživio još jedan poraz u talijanskoj Serie A. Na San Siru je slavila Atalanta, a taj je poraz gurnuo crveno-crne u donji dio tablice, ali i izazvao veliko nezadovoljstvo navijača

Milanov poraz od Atalante produbio je krizu ovog kluba, koji je nakon 18 kola na 11. mjestu. A u dosadašnjem dijelu sezone već je upisao osam poraza.

  • +12
Serie A, AC Milan - Atalanta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je Montellu zamijenio Gennaro Gattuso, no dojam je da ni ovaj legendarni igrač milanskog kluba neće dugo ostati na klupi.

Međutim, puno se polemike vodi i oko mladog 18-godišnjeg vratara Gianluigija Donnarumme, kojeg su tijekom ljetnog prijelaznog roka htjeli kupiti mnogi velikani, od Reala do Manchester Cityja.

Ipak, Donnarumma je ostao u Milanu, ali posljednjih je tjedana na ratnoj nozi s navijačima jer vanodno je htio osporiti produženje ugovora kojeg je odradio tijekom ljeta.

Ta nova situacija razbjesnila je navijače koji su uoči utakmice osmine finala Kupa protiv Verone (3:0) prvo izviždali i izvrijeđali mladog golmana, a zatim mu poručili:

'Šest milijuna godišnje i dolazak tvog brata parazita u klub? To je moralno nasilje! Odlazi, našem strpljenju je došao kraj!'

Posljedica svega toga je velika doza nesigurnosti kod mladog vratara, kojem su predviđali blistavu karijeru, jer talent definitivno ima.

A da je u krizi vidjelo se i u dvoboju protiv Atalante, jer Gianluigi Donnarumma je imao očajnih rekacija. Nakon što je poklonio gol gostima za 0:1 Donnarumma je svega nekoliko minuta kasnije ponovo bio u centru pažnje. Opet je Atalanta, zbog loše reakcije mladog vratara postigla gol, ali na Donnarumminu sreću isti nije priznat.

No, to ga nije spasilo od žestokih zvižduka i uvreda s tribina San Sira.