TEŠKA SITUACIJA

Je li snu Nikole Vlašića o nastupu na SP-u u Rusiji sada došao kraj?

11.02.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što se nije našao niti na klupi ovog vikenda tijekom pobjede Evertona protiv Crystal Palacea, jasno je da Nikola Vlašić teško može uvjeriti Zlatka Dalića da ga povede na Svjetsko prvenstvo u Rusiji...

Odličnim igrama na početku sezone u dresu Hajduka, kao i zvučnim transferom u Everton uspio se 20-godišnji splitski veznjak izboriti za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji te zaigrati u dodatnim kvalifikacijama protiv Grčke, no danas je jako daleko od popisa putnika za SP u Rusiji.

  • +8
Nikola Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Naime, Nikola Vlašić nije se uspio nametnuti kod posljednja dva trenera kluba s Goodison Parka i dobiva jako malo prilika pokazati što zna.

Značajan trag ostavio je tek u Europskoj ligi gdje je zabio dva pogotka, no Everton je ispao iz tog natjecanja, a u Premiershipu ga Sam Allardyce sve manje koristi.

Ovog vikenda protiv Crystal Palacea ponovo nije bio niti na klupi, treću utakmicu u nizu, a ako Everton ne poharaju ozljede sljedećih mjeseci teško da će se išta promijeniti na bolje.

Vlašić se ove zime nadao slanju na posudbu no to se nije realiziralo. Snu o nastupu na SP-u u Rusiji time je čini se definitivno došao kraj...