vrijeme je

Je li ovo konačni dokaz da se Alen Halilović i Milan rastaju i to ubrzo?

13.01.2019 u 08:49

Bionic
Reading

Iako u Kup dvobojima trener Gennaro Gattuso ima običaj davati priliku igračima iz drugog plana, Alen Halilović nije se našao niti na klupi u subotu protiv Sampdorije što bi moglo značiti da je njegov odlazak u Bešiktaš sve bliže realizaciji...

Podsjetimo, naš 22-godišnji daroviti veznjak nije se izborio za minutažu ove sezone u redovima crveno-crnih za koje je zaigrao tek u tri susreta, a samo jednom od prve minute, u dvoboju protiv luksemburškog Dudelangea u Europskoj ligi.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Trener Gennaro Gattuso čini se da u njemu ne vidi pravog čovjeka za igru svoje momčadi pa bi Haliloviću bilo najbolje otići na posudbu još ove zime, dok Milan ne promijeni stručnjaka koji ga vodi, što bi se moglo u budućnosti dogoditi jer rezultati nisu sjajni.

Posljednjih dana pojavila se u Italiji informacija da Halilovića želi dovesti turski Bešiktaš koji je upao u određene financijske probleme i trebaju mu kvalitetni igrači koji će doći igrati bez odštete, kako bi popravio svoju poziciju na ljestvici, jer trenutno mu bježi i nastup europskim natjecanjima.

Da je posao blizu dogovora dokazuje i to što Alen nije bio niti na klupi u kup dvoboju koji je Milan u subotu odigrao kod Sampdorije, iako Gattuso voli u ovom natjecanju dati priliku i igračima iz drugog plana.

U svakom slučaju, naš mladi reprezentativac nešto mora promijeniti i ako karijeru nastavi u turskoj ligi, to sigurno za njega neće biti loše...