GARETH BALE OSTAJE, A...

Je li ovakav rasplet realan; Zidane bi mogao izvisiti u Realu koji ima spremnu senzacionalnu zamjenu

04.08.2019 u 12:14

Bionic
Reading

Real Madrid nije oduševio u pripremnom razdoblju, a atmosferu je dodatno pogoršao hladni odnos između trenera Zindeinea Zidanea te krilnog napadača Garetha Balea

Sapunica oko Garetha Balea nikako da dobije svoje završno poglavlje. Sve vodi prema tome da će Velšanin ostati u 'kraljevskom klubu' s kojim ima trogodišnji ugovor i ogromnu plaću koje se ne želi odreći prelaksom u neki drugi klub.

Iako je Zidane javno rekao da je za njega najbolje da ode to se nije dogodilo i 30-godišnji golgeter odlučio je ostati i boriti se za prvi sastav.

No ovog vikenda strani mediji su se raspisali o jednoj drugoj opciji, a to je da bi iz Reala mogao izletjeti upravo Zidane. Ne zbog lošeg odnosa s Baleom nego zbog rezultata.

Naime, Real je u pet pripremnih utakmica u regularnom dijelu upisao tek jednu pobjedu, a primio čak 16 golova. Ništa ne štima u madridskoj momčadi, a novinari pišu da je predsjednik Florentino Perez iznimno nezaodvoljan, jer smatra da pod vodstvom Zidanea nije napravljen nikakav vidljivi pomak u igri.

  • +3
International Champions Cup: Real - Atletico Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ukoliko Real loše krene u prvenstvo Perez ima spremnu senzacionalnu zamjenu u rukavu, a to je Jose Mourinho, kontroverzni Portugalac već je jednom vodio Real, a sada je bez posla i čeka pravu ponudu velikana s kojim bi mogao u borbu za trofeje.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Arsenal, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia