A NIJE NA CRNO

Je li moguće da su ovoliko platili ulaznice za Bryantov oproštaj!?

14.04.2016 u 17:16

  • +7

Kobe Bryant na oproštaju ubacio 60 koševa u dresu LA Lakersa

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Robert Hanashiro-USA TODAY Sports / Reuters // Twitter

Bionic
Reading

Posljednju NBA utakmicu zvijezde Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta neki njegovi obožavatelji nisu željeli propustiti pa su tako za ulaznicu dali cijelo bogatstvo. Zaista je teško povjerovati u to koliko su neki fanovi platili za ulaznicu!

Prema dostupnim informacijama, jedan navijač se pohvalilo da je ulaznicu, kako bi iz prvog reda vidio svog najdražeg igrača, platio čak 27.500 američkih dolara (oko 181.500 kuna).

Na dan utakmice u ponudi je bilo još desetak najskupljih ulaznica, od kojih je ekskluzivna loža s dva mjesta, nedaleko od mjesta na kojem sjedi glumac Jack Nicholson, koštala nevjerojatnih 99.999 američkih dolara (po 50 tisuća dolara, tj. 330.000 kuna za jedno mjesto!). Treba naglasiti kako su spomenute ulaznice prodavane legalno, a ne na crno, kako je običaj na ovim prostorima za ovakve spektakle.

Na Twitteru je objavljeno i nekoliko fotografija dostupnih mjesta uz teren, a prema fotografiji, vidi se kako su se cijene za dvije ulaznice kretale od 16.480 do 20.000 američkih dolara. Međutim, neki su za jedno mjesto bili spremni izdvojiti i 30.000 dolara i vjerojatno ljubomorno čuvaju taj vrijedni papirić.


Dodajmo tome da su najjeftinije ulaznice, koje inače koštaju 30-ak dolara, za ovu posebnu utakmicu koštale 740 dolara (zadnji redovi!).

'Teško je povjerovati da se sve dogodilo ovako. Još sam u šoku. Savršen kraj bio bi osvajanje titule. No večeras sam pokušao igrati čvrsto i pokušao sam dati što više od sebe u ovom showu. Dobar je osjećaj biti sposoban napraviti nešto ovako na kraju', sa smiješkom je kazao 37-godišnji Bryant nakon utakmice.