NEUGODNOST U BarcelonI

Je li moguće da je španjolska policija zbog ovog pretresla Guardiolin privatni avion?

23.02.2018 u 15:22

Bionic
Reading

Karizmatični Katalonac Pep Guardiola doživio je pravu neugodnost u zračnoj luci u Barceloni kada je privatni avion kojim je stigao u svoj rodni grad s obitelji zaustavila policija zbog pretresa

Neugodnost se, kako doznaju španjolski mediji (prvi je izvjesio Catalunya Radio), dogodila u nedjelju u zračnoj luci El Prat, a razlog je 'bjegunac' Carles Puigdemont – čovjek koji je proglasio neovisnost Katalonije te ubrzo pobjegao u Belgiju - za kojeg je policija dobila dojavu kako se nalazi u privatnom avionu u kojem se vozio Pep Guardiola. Podsjetimo, Puigdemont je u Španjolskoj optužen za pobunu, neposluh i organiziranje zabranjenog referenduma o nezavisnosti.

Nakon što je policija na pisti zaustavila avion i započela pretres Pep Guardiola, aktualni trener engleskom Manchester Cityja je u prvi tren bio zbunjen jer je u privatnom avionu bio u društvu supruge i djece.

No, priča je dobila i nastavak pa je tako novi pretres na istom avionu napravljen i u četvrtak kada se vraćao u Barcelonu. Potraga za bjeguncem očito je ušla u novu fazu i policija sve radi kako bi se domogla Puigdemonta. A to što su napravili neugodnost poznatom treneru nije ih previše briga.

  • +3
Liga prvaka: Basel - Manchester City Izvor: Profimedia / Autor: N.N.