mnogi sumnjaju

Je li moguće da je najnoviji čudesni Messijev trik obična prevara?

09.02.2019 u 09:01

Bionic
Reading

Nakon što se pojavio trik Lionela Messija s bočicom Pepsija, mnogi sumnjaju da se radi o montaži, uključujući i španjolski dnevnik As...

Slavni 31-godišnji Argentinac s 21 postignutim golom u Primeri i ove je godine glavni favorit za osvajanje Zlatne kopačke, nagrade za najboljeg strijelca Europe.

  • +5
La liga, Espanyol - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih dana ima određenih problema s ozljedama pa u El Clasicu nije mogao igrati od prve minute, no u Barceloni su uvjereni da će biti pravi u ključnim utakmicama Lige prvaka, kao i završnici španjolskog prvenstva i nacionalnog kupa.

No, umjesto o njegovim golovima u dresu Barcelone, ovog vikenda među ljubiteljima nogometa najviše se priča o reklami za Pepsi koja se pojavila na Internetu, u kojoj Messi šalje loptu kroz obruč, a bočicu koju je postavio na nju uspravljenu spušta na zemlju.

Kao i davnih dana s Davidom Beckhamom i njegovim dalekometnim pogađanjem kanti za smeće na plaži, mnogi sumnjaju da se radi o montaži, a dokaz tome vide u čudnoj vrtnji zrakom bočice koja zaista izgleda kao da je podvrgnuta kompjuterskoj animaciji.

Kao i u slučaju Beckhama, ostat će tajna je li trik prevara ili nije, a svakome preostaje da pogleda snimku i donese vlastiti sud...