IVAN BI MOGAO OSTATI

Je li moguće da je Barca prestala nuditi Rakitića kao valutu na nogometnom tržištu?

20.08.2019 u 06:20

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo piše kako je Barcelona nakon prodaje Coutinha po prvi put poslala ponudu PSG-u koja ne uključuje niti jednog od svojih nogometaša kao sredstvo razmjene, među kojima je povremeno bio i Ivan Rakitić...

Podsjetimo, tijekom cijelog ljeta se piše o mogućem odlasku našeg 31-godišnjeg veznjaka iz Katalonije, iako je on u nekoliko navrata naglasio da želi ostati na Camp Nouu pod svaku cijenu.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rakitić je navodno bio nuđen u nekoliko navrata PSG-u kao valuta za spuštanje novčane cijene Neymara, no uspio se dobrim igrama u pripremnom razdoblju izboriti za povjerenje Ernesta Valverdea koji ga je koristio tijekom otvaranja Primere protiv Athletica, ali ne od prve minute.

Međutim, čini se da je Ivanov ostanak u klubu sve izvjesniji, a dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi da je Barcelona odustala od ideje nuđenja svojih nogometaša u razmjenu za Neymara.

Nakon odlaska Coutinha u Bayern otvorio se prostor za dovođenje Neymara, a posljednja ponuda koju je poslala Parižanima bila je isključivo novčana.

O Rakitiću su se pak raspitivali također iz Intera, no milanski klub dosta se istrošio ovog ljeta pa je teško za vjerovati da će dati još 50 milijuna za našeg reprezentativca tijekom sljedećih deset dana.

Ivanova želja nastaviti zajedno s Messijem, Suarezom i Griezmannom blizu je ispunjenju...