ČUDNA IZMJENA

Je li Ante Ćorić uspio razočarati i novog trenera Dinama?

18.08.2017 u 09:16

Bionic
Reading

Mario Cvitanović izvadio je iz igre Antu Ćorića nakon samo pola sata protiv Skenderbeua, a čini se da se nije radilo o problemu s ozljedom. Je li novi strateg Dinama nezadovoljan zalaganjem mlade zvijezde?

Dinamo je odigrao katastrofalno prvo poluvrijeme protiv albanskog predstavnika u Europskoj ligi, a Ante Ćorić već nakon pola sata morao je napraviti mjesta na terenu Domagoju Pavičiću.

  • +4
Europska liga, 4. pretkolo: Dinamo - Skenderbeu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Vjerovalo se da je veliki talent izašao zbog ozljede, jer imao je određenih problema i prije početka susreta, no na press konferenciji strateg Dinama dao je naslutiti da se zamjena dogodila zbog nezadovoljstva količinom zalaganja na terenu.

'Ne komentiram pojedince, samo igru momčadi. Svaki pojedinac je dio ekipe i svi joj se moraju podrediti. Svatko mora dati svoj maksimum,' izjavio je Mario Cvitanović nakon susreta.

Ćorić za kojeg ove godine postoji konstantan interes iz Premiershipa čini se da je uspio ovog četvrtka razočarati i novog trenera Dinama, što za njega nije novost. Cvitanovićevi prethodnici također su imali problem s 20-godišnjakom, a najgori odnos Ante je imao s Ivajlom Petevom koji ga je znao čak i izostaviti iz momčadi, a svađa je kulminirala uoči utakmice zadnjeg kola HT Prve lige protiv Rijeke prošle sezone, kada je Bugarin tvrdio da je Ćorić odbio nastupiti...