da vas nisam čuo...

Javio se zločesti dečko svjetskog nogometa; ovaj se komentar zasigurno neće svidjeti Cristianu Ronaldu

02.05.2019 u 11:32

Bionic
Reading

Mario Balotelli (28) oglasio se na društvenim mrežama, tamnoputog talijanskog napadača koji trenutno igra za Olympique Marseille oduševio je Leo Messi i njegova fantastična partija protiv Liverpoola. No, 'ludi Mario' svojom si je objavom stvorio novog neprijatelja na nogometnim terenima

Dva gola, od toga majstorski iz slobodnjaka s oko 30 metara u same rašlje, zabio je Leo Messi u 3:0 pobjedi njegove Barce protiv Liverpoola u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Argentinac je još jednom, po tko zna koji put, zaludio sve nogometne zaljubljenike diljem svijeta, a u njegovoj je partiji posebno uživao Mario Balotelli. Imao je tamnoputi talijanski napadač i poseban razlog jer od 2014. do 2016. godine igrao je za Liverpool, no u dresu 'redsa' se baš i nije iskazao. Platili su ga čak 20 milijuna eura, a on je odigrao tek 28 utakmica u svim natjecanjima i zabio - samo četiri gola. Navijači Liverpoola nisu ga prihvatili, ni u svlačionici nije bio omiljen i svima je laknulo kad su ga napokon uspjeli prodati.

  • +3
Liga prvaka, polufinale: Barcelona - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

A Balotelli tu 'crnu rupu' u svojoj karijeri nije zaboravio, jedva je dočekao da Barcelona ponizi Liverpool. A uz sve to je 'očešao' i Cristiana Ronalda koji mu u stari nikad nije 'legao'...

'Molim vas, zbog nogometa, nemojte više uspoređivati Lea Messija s onim brojem sedam iz Juventusa!', napisao je Balotelli na društvenim mrežama i dodatno 'potpalio' atmosferu. Otišao je 'ludi Mario' tako daleko da se nije udostojao ni napisati ime Cristiana Ronalda.

Budite sigurni da mu CR7 neće ostati dužan, posebice nakon ove provokacije. Jedva čekamo Portugalčev odgovor...