SAMO ZA TPORTAL

Javio nam se jedan od Dalićevih junaka; evo što kaže o ozljedi i povratku na teren

19.08.2018 u 13:34

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, Andrej Kramarić, koji je u petak za još dvije godine produžio ugovor s Hoffeheimom, po svemu sudeći, propustit će prvo reprezentativno okupljanje

Teško je započeti i jedan tekst u kojem se spominju hrvatski reprezentativci a ne vratiti se na srpanjske dane ponosa i sreće, kada su nas igrom, rezultatom ali i ponašanjem oduševljavali te razgalili srca osvojenim svjetskim srebrom u Rusiji.

Među tom 22-icom nogometaša bio je i Andrej Kramarić, igrač koji je u četvrtfinalu zabio Rusima i pomogao da se preko udaraca bijele točke plasiramo u polufinale.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nažalost, Kramarić, koji je u petak produžio ugovor sa svojim bundesligaškim klubom do 2022. godine, još uvijek nije na terenu.

'Ah, zbilja ne znam točno što bih rekao. Još od svjetskog prvenstva sam osjećao bol u koljenu. Mislio sam da će proći . Ali tijekom odomora, niie prolazilo. Išao sam čak i na liječničke preglede, ali liječnici nisu našli nikakav konkretan problem. No, i dalje osjećam taj kolateralni ligament', rekao je za tportal 27-godišnji Andrej Kramarić.

Da, ali još uvijek ne kandidirate za momčad?

'Na moju žalost. Ipak, to je i razumljivo jer nisam još uvijek odradio ni jedan trening s ekipom, predostrožnosti radi. Ali sada već sve ide polako na bolje, pa se nadam da sam uskoro unutra u ekipi', poslao je znakovitu poruku popularni 'Krama', koji je dosad odigrao 38 utakmica te zabio deset golova u nacionalnom dresu.

Kada se sjetimo da je svojevremeno dugo muku mučio s petom, te da je i zbog tog problema obilazio liječnike ali da mu ni oni nisu mogli pomoći, onda se nadamo da je i u ovom slučaju ipak pitanje samo vremena i odmora te da ćemo Kramarića uistinu gledati vrlo brzo na terenima.

Tko zna, možda već i u prijateljskoj utakmici protiv Portugala. Naravno, ovisno o tome kakav ima dogovor s izbornikom Dalićem te hoće li ga Dalić uopće stavljati na ovaj popis, za Poetugal (6. rujna) odnosno Španjolsku (11. rujna).