HELEN ISPUNILA FANTAZIJU

Javila se još jedna Rooneyjeva prostitutka

08.09.2010 u 09:40

Bionic
Reading

Wayne Ronney je na velikim mukama. Nakon što se je saznalo da je uzimao usluge prostitutke Jenny Thompson, supruga Coleen ga je napustila, a njezini roditelji su mu poručili da nije dobrodošao u njihovom domu. No tu nije kraj, jer se je javila nova djevojka Helen Wood koja je priznala da je 'opsluživala' engleskog napadača

'Ne možeš zabiti ni u bordelu', vikali su navijači Rooneyju na kvalifikacijskoj utakmici Švicarske i Engleske, aludirajući na njegovu aferu s prostitutkom Jennifer Thompson.

Engleski napadač im je odgovorio pogotkom u desetoj minuti, ali dok je tresao švicarsku mrežu, engleski tabloidi su stigli do još jedne osobe koja je završila s njime u krevetu.

The Sun je donio novu priču koja će vjerojatno uništiti brak Waynea i Coleen. Ime joj je Helen Wood (23) i, prema njezinim riječima, ona je zajedno s Jenny ispunila nogometaševu fantaziju da istodobno bude s dvije žene. Cijena je opet bila ista, 1.200 funti.

I dok je Jennifer govorila kako seks s prvom zvijezdom Manchester Uniteda nije bio ništa posebno, Helen je drukčije opisala 'vježbu' s Rooneyjem.

'On je pravi sportaš na 'terenu' i dao nam je trening koji nećemo zaboraviti', rekla je Helen koja je s prijateljicom i nogometašem završila u jednom hotelu u centru Manchestera.

Inače, Helen je poznata u nogometnim krugovima. Njezina bivša svodnica Laura došapnula je novinarima kako je njezina djevojka u krevet odvukla najmanje 20 vrhunskih igrača koji igraju u Premiershipu i da je sebe oduvijek zamišljala kao WAG-sicu. Tko zna koliko je od njih bilo u brak ili još uvijek je? Laura je za Helen izjavila i da je muškarce oduvijek tretirala kao vreće s novcem, da je navodno imala odnose s petoricom nogometaša istog kluba, kao i da za nju nije bilo stvari koje ne bi napravila u krevetu.

Ako Helen do kraja razveže jezik, možda se neće samo Rooney crvenjeti kojeg ni tast ni punica više ne žele vidjeti u svojoj blizini, a i još neki vrhunski nogometaši.

Inače, ni menadžer Alex Ferguson nije presretan zbog vanbračnih izleta svog najboljeg igrača, ali je ponudio Rooneyju da neko vrijeme bude s njime i njegovom obitelji dok se situacija ne smiri.