NAVIJAČI REKLI SVOJE

Jasna poruka Tornada tko treba biti predsjednik HNS-a, ali Zadar još nije odlučio

27.11.2017 u 19:24

Bionic
Reading

Nakon posjeta Splitu kandidat za predsjednika HNS-a Dario Šimić je sa svojim timom otišao u Zadar po glas još jednog Županijskog nogometnog saveza

Za razliku od aktualnog predsjednika Davora Šukera koji (zasad) ne obilazi Županijske nogometne saveze, a u najboljem slučaju šalje svoje svojeg predstavnika, Dario Šimić zajedno sa drugim legendama osobno stiže na sastanke gdje iznosi svoj program.

Šimić je u ponedjeljak bio u Splitu gdje je dobio potporu NS Splitsko-dalmatinske županije, a zatim se je na redu bio posjet Zadru.

  • +5
Dario Šimić sa svojim timom posjetio nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prije same sjednice Izvršnog odbora članove je ispred restorana Sabunjar dočekala jasna poruka navijačke skupine iz Zadra - Tornado.

'Pamet u glavu, glas za Šukera jednako je glas za mafiju', pisalo je na istaknutom transparentu.

Hoće li čelnici poslušati Tornado te se prikloniti Šimiću, ili će ignorirati stav navijačima, te stati uz Šukera, saznat ćemo uskoro. Naime, sastanku nije nazočio predsjednik županijskog saveza Reno Sinovčić, nego njegov zamjenik Viktor Prtenjača koji zasad nije mogao Šimiću zajamčiti potporu.

'Lijepo smo dočekani. Još nismo dobili potporu, oni će dati vrijeme i drugim kandidatima da se predstave', rekao je Šimić.

  • +2
Dario Šimić u Zadru predstavio program za predsjednika HNS-a Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL