ŠPANJOLCI VIDE PROBLEM

Jako napet odnos: Ronaldo 'poludio na' trenera Beniteza

23.07.2015 u 17:51

Bionic
Reading

Tijekom Realovog treninga u Australiji, pišu španjolski mediji, kulminirala je napeta situacija između najboljeg klupskog strijelca i novog trenera

Cristiano Ronaldo i Rafael Benitez ne bi se međusobno stavili na vrh liste omiljenih osoba, ali sudbina ih je spojila i sada u Realu moraju raditi zajedno. Bili su rivali u Premiershipu na relaciju Liverpool - United, a prije nekoliko godina Benitez je rekao što bi mnogi (od sramote) prešutjeli:

'Vidjeli smo bili iz Liverpoola Cristiana prije nego ga je spazio Ferguson, ali United ga je doveo jer smo mi tada imali Harryja Kewella i taj mladić nam tada nije trebao,' rekao je tada Rafa, a teško razumljive strelice nastavio je odapinjati i nakon preuzimanja Reala:

'Kako mi je trenirati najboljeg svjetskog igrača? Teško je odlučiti se tko je najbolji nogometaš planete,' dirnuo je opet nedavno u osjetljivi ego portugalskog velikana španjolski strateg.


Španjolci koji prate Realove pripreme pišu kako se trener i zvijezda još nisu 'našli na istoj valnoj duljini', a novi dokaz dobili su tijekom zadnjeg treninga. Igrali su na male golove, Ronaldo je zabio i proslavio iz zarkancije gol, no Benitez je zviznuo i poništio gol. Na videu se ne vidi što Ronaldo govori i da li se šali, ali tamošnji mediji prenose kako je opsovao trenera (Ma daj se j*bi čovječe), da bi mu još jednom 'spustio' na kraju treninga.

Benitez je tražio da gađaju prečku, a Ronaldo glasno rekao: 'Čovječe, trebamo gađati u gol, a ne ovo sra*e.' Benitez na ništa nije reagirao. Skandala nema, ali Španjolci njihov međusobni odnos karakteriziraju kao prilično loš.