NEPRAVDA?

'Izveo sam najbolji potez u karijeri, a oni me kazne!'

04.08.2013 u 14:17

Bionic
Reading

Romain Grosjean ponosan je na svoje pretjecanje Felipea Masse tijekom Velike nagrade Mađarske, iako je pritom zaradio kaznu prolaska kroz boks

Francuski 26-godišnji vozač vozi odlično za volanom Lotusa na posljednjih nekoliko utrka. Nakon što se u Njemačkoj bori za pobjedu do same završnice utrke i na kraju završio treći, jednako brz bio je i u Mađarskoj, no zbog kazne koju je zaradio na kraju je potonuo u poretku.

'Dokazali smo u Njemačkoj i Mađarskoj da se možemo boriti na samom vrhu i mislim da ako nastavimo tim ritmom bit ćemo odlični u posljednjih devet utrka. Sve se bolje osjećam za volanom bolida i to je dobar znak za budućnost. Nakon ovih nastupa, iskreno mislim da je moja prva pobjeda vrlo blizu,' izjavio je Romain Grosjean koji smatra da je prestrogo kažnjen proslakom kroz bokseve nakon što je vanjskom putanjom prošao pokraj Felipea Masse, no sa sva četiri kotača izvan staze. Čak je i Brazilac nakon utrke izjavio da je potez bio čist i ništa mu nije bilo jasno.


'Moram reći da sam u tom trenutku mislio da mi je to bilo najbolje pretjecanje u karijeri. Naravno, nakon kazne to sve više nije isto,' dodao je Francuz pa zaključio:

'Ako ništa, postolje u Njemačkoj je bilo posebno, jer sam se do samog kraja borio za pobjedu i bio je to jako dobar osjećaj. A nadam se da će pobjednički šampanjac doći na red u nastavku sezone...'