sastanak čelnika kluba

[FOTO] Kriza u Realu je na vrhuncu; Zinedineu Zidaneu odbrojani su dani, a sada mu o sudbini odlučuju dva hrvatska nogometaša

03.12.2020 u 06:46

Bionic
Reading

Madridski Real bio je u komfornoj situaciji jer Barcelonu je uzdrmala financijska kriza, ali i kriza upravljanja klubom. No, umjesto da odrade posao bez stresa, ni u 'kraljevskoj momčadi' ne cvatu ruže

Madridski Real u posljednje tri prvenstvene utakmice, od devet mogućih, osvojio je samo jedan bod. Ni u Ligi prvaka nije posebno uvjerljiv, jer u pet utakmica ima tek dvije pobjede i jedan remi, a prolazak u osminu finala, nakon drugog poraza od Šahtara, ovisi mu o utakmici s Borussijom iz Mönchengladbacha.

Sve to narušilo je atmosferu, a poglavito status Zinedinea Zidanea, o kojem se u srijedu, po povratku iz Ukrajine, razgovaralo na sastanku čelnika kluba.

I prema informacijama iz Madrida, legendarni Francuz dobio je još jednu priliku, to jest mogućnost da se iskupi u okršaju sa Sevillom.

Taj je dvoboj na rasporedu u subotu s početkom u 16.15 sati, i posve je jasno da će se u toj utakmici s posebnom pozornošću gledati učinak dvojice hrvatskih nogometaša.

Jer od povratka u Sevillu, Ivan Rakitić polako je postao jedna od glavnih igrača Lopeteguijeva sastava, dok će s druge strane, igra Reala ovisiti o doprinosu Luke Modrića, 35-godišnjeg kreatora igre 'bijelih', i o čijem raspoloženju itekako ovisi kako će se Real nametnuti.

Istovremeno, dok su čelnici pokušali objasniti Zidaneu kako stvari stoje, mediji bliski 'kraljevskom klubu', počeli su špekulirati kako će nasljednik Francuza biti Argentinac Mauricio Pochettino.

Ali kako to obično biva, upravo oni koji odlučuju o Zidaneovoj sudbini, odmah su demantirali tu priču frazom koja se u tim trenucima najčešće koristi 'nismo s njime uopće kontaktirali'.

No, hoće li do smjene doći već u subotu, ili možda nakon okršaja s Borussijom (M) sljedećeg tjedna, ostaje nam da pričekamo.

  • +9
Šahtar - Real Madrid, Liga prvaka, 1.12.2020. Izvor: EPA / Autor: Sergey Dolzhenko