PREBRZI JEZIK BORCA

Izjava koja bi mogla uvrijediti Chucka Norrisa, a onda...

26.02.2016 u 19:14

Bionic
Reading

Jon Jones nije oduševljen nedavnim komentarima bivšeg prvaka i legende sporta, Chucka Liddella, a u svojem odgovoru umiješao je i svjetski poznatog Chucka Norrisa

Liddell je gostovao na 'The Fighter & The Kid', podcastu bivšeg UFC teškaša Brandona Schauba. Član UFC-ove Kuće slavnih već godinama tvrdi da Jones nema ubojiti instinkt, a isada je izjavio kako bi u svojim najboljim danima Jonesu stvarao velike probleme u kavezu.

Jones je odgovorio na komentare putem Tweetera i rekao kako da je prema Liddellu uvijek bio pristojan te mu je žao što se legendarni prvak svojim izjavama udaljava od takvog odnosa. Osim toga, kritizirao je njegovu bradu, budući da je Liddell izjavio kako Jones nema dovoljno snage da ga nokutira.

'Htio sam biti pristojan s njim. Šteta što njegova mržnja gura stvari u ovom smjeru. Možda se on trebao boriti pametnije i sačuvati malo brade', pisao je Jones.

U jednom izbrisanom tweetu Jones je rekao da bi mu u ovom trenutku Chuck Norris bio veći izazov od Liddella. Očigledno je zaboravio da je 'Teksaški rendžer' nepobjediv, najjači, besmrtan... barem u vicevima. Valjda mu se nije zamjerio

Inače, Jones se vraća u oktogon 23.4. u Las Vegasu kako bi povratio svoj pojas koji mu je oduzet zbog suspenzije, te će odraditi revanš s borcem kojeg je već porazio, trenutnim prvakom Danielom Cormierom.