SASTANAK U VODICAMA

Izborniku Zlatku Daliću podrška Izvršnog odbora

23.10.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Nakon dva listopadska poraza u utakmicama kvalifikacija za odlazak na Euro 2024, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić podnio je izvještaj Izvršnom odboru HNS-a

Uoči 3. Sabora hrvatskog nogometa, u Vodicama je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, stoji na web-stranici HNS-a.

Uz članove Izvršnog odbora, na sjednici su sudjelovali i tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa te izbornik Zlatko Dalić, koji je podnio izvještaj o dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EURO 2024., nakon neuspješnog listopadskog ciklusa.

Izbornik je dao generalni pogled na prethodnu akciju reprezentacije, bez pojedinačnog izdvajanja bilo kojeg igrača, a njegov izvještaj jednoglasno je prihvaćen od strane Izvršnog odbora.

IO je također usvojio novi Pravilnik o licenciranju klubova, koji stupa na snagu od sljedeće natjecateljske godine.

U Vodicama se u ponedjeljak i utorak održava 3. Sabor hrvatskog nogometa, na kojem će uz članove Izvršnog odbora i predstavnike županijskih saveza sudjelovati predstavnici klubova prva tri stupnja natjecanja u muškom nogometu te najvišeg stupnja natjecanja u ženskom nogometu i futsalu.