NEIZVJESNA SUDBINA

Iz Rome tvrde: Kranjčara nećemo dovesti!

10.06.2011 u 10:29

Bionic
Reading

Talijanska Roma u posljednje se vrijeme spominjala kao moguća buduća destinacija hrvatskog nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara, no od njegovog odlaska u 'vječni grad' neće biti ništa, a to je potvrdio i klupski direktor

Zbog mizerne minutaže koju mu daje trener Redknapp, hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar želi napustiti Tottenham. Kranjčar je najednom ponovio kako nema namjeru u novoj sezoni grijati klupu, već želi igrati.

Mnogi europski klubovi stali su u red ne bi li u svoje redove doveli Niku Kranjčara. Roma je dugo figurirala kao najizglednija nova sredina hrvatskog internacionalca, ali od toga posla neće biti ništa.

Iako je Roma nedavno restrukturirana te je ušao svjež kapital u klub, direktor Rome Walter Sabatini je kazao novinarima kako je njihov interes za Kranjčara splasnuo. Na pitanje jesu li se Roma i Tottenham dogovorili u vezi transfera hrvatskog reprezentativca, Sabatini je bio jasan.

'Ne, ne i ne. Te priče su postojale u prošlosti i nemaju veze s našom budućnošću. To je za nas završena priča, da se tako izrazim. Kranjčara sigurno žele mnogi klubovi u Europi i tamo kod tih klubova potražite informacije', završio je Sabatini.