vijesti nisu dobre

Iz reprezentacije su se oglasili o ozljedi Ivana Martinovića, čini se da je teško stradao

15.01.2024 u 07:54

Bionic
Reading

Nesretni Ivan Martinović ozlijedio se nakon nezgodnog pada u 48. minuti utakmice protiv Austrije. Stradalo mu je desno rame, a vijesti koje stižu iz Mannheima nisu baš ohrabrujuće

Podsjetimo, Ivan Martinović je nezgodno pao i pri tome mu je stradalo desno rame. Odmah se vidjelo da nije dobro, ostao je ležati uz teren, a pomoć mu je pružana nekoliko minuta.

>> Teška ozljeda Ivana Martinovića; kapetan Domagoj Duvnjak se uhvatio za glavu

Naši su igrači bili u šoku, a kapetan Domagoj Duvnjak se držao za glavu jer se u tom trenutku činilo da je nesretnom Martinoviću ispalo rame.

Ozljedu našeg ponajboljeg igrača potvrdio je i izbornik Goran Perkovac.

'To je najveća šteta, izgubili smo vrhunskog igrača, teško će ga biti nadomjestiti, i druge momčadi gube igrače. Drugi igrači trebaju povući. Možda ću zvati drugog igrača, trebam vidjeti situaciju. Imam još jednog ljevaka Maraša, on i Klarica mogu to pokriti', kazao je Perkovac.

>> Video ozljede Ivana Martinovića pogledajte OVDJE.

  • +36
Hrvatska - Austrija, EP rukomet, 14.1.2024. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Nedugo nakon utakmice o stanju Martinovića oglasio se i stožer reprezentacije putem HRS-a.

'Nakon ozljede zadobivene u utakmici Hrvatske i Austrije, hrvatski reprezentativac Ivan Martinović obavio je prva snimanja u bolnici u Mannheimu, ali će stvarna težina njegove ozljede biti poznata tijekom ponedjeljka, nakon detaljnog snimanja u bolnici u Heidelbergu', javili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

No neslužbene informacije iz izvora bliskih našoj reprezentaciji govore da se ipak radi o težoj ozljedi zbog koje bi Martinović, u najgorem scenariju, morao i na operaciju! Za sada te crne slutnje nisu potvrđene i sve će biti jasnije tijekom dana, nakon što obavi dodatne pretrage.

Standings provided by Sofascore