BRZO SE SVE SAZNA

Iz Italije nam stiže intrigantna vijest o nezamjenjivom hrvatskom reprezentativcu čija budućnost mnoge zanima; počelo je...

18.11.2021 u 10:53

Bionic
Reading

Čelnici Intera sjeli su za stol s predstavnicima Marcela Brozovića, a teški pregovori će se nastaviti sljedećih tjedana

Talijanski novinar Fabrizio Romano, koji se u zadnje vrijeme specijalizirao za nogometne prelaske i vjerojatno je u ovome trenutku najupućeniji novinar u Europi i većinom prvi koji najavljuje transfere prije njihovog službenog predstavljanja, u svojoj novoj objavi spomenuo je Marcela Brozovića.

Prema njegovim informacijama hrvatski reprezentativac krenuo je u pregovore s talijanskim prvakom s kojim mu ugovor završava na kraju sezone i onda može otići u neki drugi klub bez odštete.

Bio je to sastanak u kojem se nije išlo u detalje već su obje strane izrekle svoja stajališta, te je zaključak da Inter želi zadržati Brozovića, a hrvatski veznjak je sklon ostanku. Ima vremena da u sljedećih par tjedana razmisli pa da opet nastave pregovore.

  • +7
Milan - Inter, Serie A, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia

Nije tajna da je Inter u financijskim problemima, a hrvatski veznjak želi značajnije povećanje godišnjih primanja sa 3,5 na sedam milijuna eura dok mu u klubu zasad nude maksimalno 5,5.

Ako mu Nerazzurri ne izađu u susret postoji niz klubova koji su zainteresirani za Brozovićeve usluge, a među njima su i bogati engleski premijerligaši Tottenham, Liverpool i Manchester United', španjolski Atletico Madrid i francuski PSG.