na znanje svima

Iz HNS-a nam potvrdili važnu obavijest svima koji žele nabaviti ulaznicu za spektakl na Wembleyju

16.11.2018 u 10:50

Bionic
Reading

U suradnji s Engleskim nogometnim savezom i stadionom Wembley, Hrvatski nogometni savez obavještava sve navijače koji putuju u London na utakmicu Engleska - Hrvatska o svim detaljima dolaska i boravka na stadionu Wembley, uključujući nove upute o zabrani unošenja ruksaka i većih torbi na stadion.

Pobjedom 3:2 nad Španjolskom, Hrvatska je u prilici osvojiti prvom jesto u skupini 4 nogometne Lige nacija. Ključni dvoboj igra se ove nedjelje na Wembleyju, od 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, odnosno u 14 sati po lokalnom vremenu, a suparnik Dalićevoj momčadi je Engleska.

Naravno, s obzirom na važnost utakmice, za očekivati je da će se u ova tri dana ponovno povećati interes među hrvatskin navijačima za odlazak na kultni stadion te da će ih - kao i na prethodne dvije utakmice - opet biti nekoliko tisuća.

Kako doznajemo iz Hrvatskog nogometnog saveza, do srijede je prodano 1800 ulaznica, ali je nakon dogovora s ljudima iz FA-a, tijekom ovog petak u prodaju pušteno još cca 1200 ulaznica, a HNS je objavio način i mogućnost kupovine na svojim stranicama.

Za kupnju su dostupne ulaznice za kategoriju 3, a cijena iznosi 385,00 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, isključivo u petak 16. studenoga do 23:59 sati, ili do rasprodaje svih ulaznica.

Ulaznice se preuzimaju osobno na dan utakmice 18. studenoga na stadionu Wembley, na istočnoj blagajni (EAST TICKET OFFICE) od 11 sati po lokalnom vremenu do početka utakmice.

  • +37
Hrvatska - Španjolska, Liga nacija, nogomet, 15.11.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Otvaranje glavnog ulaza stadiona je u 12:30 sati, po lokalnom vremenu.

Stoga su Hrvatski nogometni savez i njihove kolege iz redova domaćina, odnosno FA-a, složili obavijest hrvatskim navijačima, kako bi njihov boravak u Londonu protekao bez problema, a prenosimo je u cjelosti.

ZAŠTITA I SIGURNOST

Molimo vas da imate na umu da će za ovu utakmicu sigurnosne mjere biti pojačane te svi navijači trebaju voditi računa o sljedećem:

1) Strogo preporučamo svim navijačima da dođu na stadion najkasnije sat vremena prije početka utakmice.

2) Na stadionu Wembley primjenjuje se pravila o ograničenoj veličini torbi koje se unose na stadion.

3) Torbe veće od A4 papira neće biti moguće unijeti na stadion.

4) Provjere nositelja ulaznica i njihovih torbi obavljat će se na vanjskoj ograđenoj zoni prije ulaska na stadion.

5) Ako zbog medicinskih razloga na stadion trebate ponijeti određene predmete ili opremu, molimo vas da prije dana odigravanja utakmice posjetite help.wembleystadium.com/support/home, kako biste zatražili medicinsko izuzeće koje ćete morati ponijeti sa sobom.

6) Svi proizvodi kupljeni u trgovini stadiona Wembley na dan utakmice bit će pakirani u prozirne plastične vrećice koje će biti moguće unijeti na stadion.

7) Nova pravila o unosu ograničene veličine torbi na stadion uvedena su kako bi se dodatno povećala sigurnost gledatelja te kako bi pristup stadionu na dane održavanja događanja bio još učinkovitiji. Nova pravila omogućit će brži prolaz gledatelja kroz brojače ulaznica te će im pružiti bolje sigurnosne uvjete unutar i izvan stadiona.

Za više informacija upućujemo vas da pročitate odgovore na često postavljena pitanja, na sljedećoj poveznici: http://www.wembleystadium.com/Press/Press-Releases/2018/9/Wembley-restricted-bag-policy

8) Vodite računa o predmetima koje je zabranjeno unositi na stadion. Cjeloviti popis zabranjenih predmeta možete pronaći ovdje: Wembley Stadium - Ground Regulations.

9) Hrana i pića - posjetiteljima se preporuča da ne nose hranu i pića na stadion, jer će se hrana i pića moći kupiti na stadionu.

10) Molimo vas da imate na umu da tijekom utakmice nije dozvoljeno stalno stajanje u području gledališta stadiona. Stadion Wembley ljubazno moli sve navijače da se pridržavaju ovog pravila te da poštuju sigurnosne upute redara kako bi svi gosti mogli imati ugodno iskustvo na stadionu.