rusi tvrde

Ivica Olić napušta stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije?

19.03.2021 u 21:15

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom početak je kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na SP u Kataru 2022. godine. Zlatka Dalića i igrače već u srijedu čeka sraz sa Slovenijom, ali već prije okupljanja pojavilo se nekoliko upitnika

Zlatko Dalić tijekom ponedjeljka trebao bi okupiti reprezentativce i krenuti prema Ljubljani, gdje će u srijedu igrati prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP 2022. godine.

Izbornik Dalić još uvijek ne zna hoće li mu se priključiti Interov dvojac Ivan Perišić i Marcelo Brozović, jer klub im ne dopušta odlazak zbog širenja koronavirusa među igračima 'crno-plavih'.

>> Novi problemi za izbornika Dalića; osim upitnih Perišića i Brozovića, na početku kvalifikacija definitivno neće biti Rebića

Također, potvrđen je izostanak i Ante Rebića, koji je ozlijeđen. A još jedan upitnik pojavio se tijekom dana, jer su ruski mediji objavili kako bi Ivica Olić trebao postati trener moskovskog CSKA-a.

Ruski Sport-Express tvrdi kako bivši Olićev klub, čiji je popularni 'Ola' dres nosio od 2003. do 2007. godine, razmišlja o davanju otkaza Bjelorusu Viktoru Gončarenku te kako je upravo Olić novi izbor čelnika kluba u kojem odlično igra naš Nikola Vlašić.

Isti izvor ide toliko daleko da se već zna koga bi Olić postavio za svog pomoćnika. Navodno je riječ o Elviru Rahimiću, bivšem suigraču iz moskovskih vremena. A imenovanje Olića za novog trenera trebalo bi se obaviti u utorak.